NBK seieret på Kuventræ

Det ble tre nye poeng til Nordhordland BK da klubben gjestet Kuventræ og Os 2 denne søndagen. Vertene lå nederst på tabellen før denne kampen, mens gjestene var plassert på midten.

Det ble en vannpolo kamp for å sitere vår utsendte medarbeider. Regnet øste ned da lagene kom på banen og det satte selvsagt sitt preg på oppgjøret. Regnet stoppet derimot ikke NBK sin Andreas Snekkevik i å sette inn nok et mål. Etter 26 minutter var målgarantisten frempå og ordnet ledelse til gjestene. Etter en drøy halvtime får gjestene corner. På det andre innlegget er det som setter inn 2-0 til gjestene. Det blir også pauseresultatet.

Den andre omgangen er ingen stor forestilling. Vinden og regnet gjør det ikke nedre for noen på banen denne søndagen. Med to minutter igjen av ordinær tid stanger Andreas Snekkevik inn 3-0 til gjestene. Et flott slått innlegg fra høyre blir ekspedert i mål av veteranen. På tampen av kampen reduserer Benjamin Engevik for vertene. Dermed vinner gjestene 3-1. Klubben klatrer til en 5.plass med sine 16 poeng, mens Os 2 er nederst med sitt ene poeng.