Molde til cupfinalen

Molde er klare for cupfinalen etter 3-0 hjemme mot Strømsgodset denne onsdagen på Aker Stadion. Les mer om kampen og se litt bilder her.

Molde ble i dag klar for NM-finalen på Ullevål den 1.mai. Der venter vinneren av duellen Bodø/Glimt - Viking.

Kampen i dag startet uten at så veldig mange ble imponert. Molde slet med å vise seg frem hjemme, men kom mer til hektene mot slutten av omgangen. Da klarte klubben å lage noen vanskeligheter foran Morten Sætra i gjestenes mål. Det ble likevel stående 0-0 til pause.

I den andre omgangen var det et bedre Molde lag som kom på banen. Nok en gang var det kaptein Magnus Wolff Eikrem som ble den viktige spilleren i denne snuoperasjonen. Etter knappe timen setter han inn 1-0. 2-0 kommer tjue minutter senere. Keeper Sætra i gjestenes mål roter det til for seg og dermed blir laget straffet. Magnus Wolff Eikrem  er igjen på rett sted til rett tid. Helt på tampen av kampen kommer 3-0. Et selvmål avgjør kampen og dermed 3-0 til hjemmelaget.