Målrikt oppgjør på Hald Stadion

Det ble en målrik kamp søndag kveld da Sund 2 tok i mot Varegg 2.

Det ble et målrikt oppgjør da Sund 2 hadde Varegg 2 til duell på Hald Stadion søndag kveld. Vertene kom best i gang da Martin Cindahl ordnet 1-0 til hjemmelaget etter en knapp halvtime. Gjestene i gult og blått klarte derimot å snu kampen før pause. Først utliknet Paul Edgar Hagen til 1-1 etter 35 minutter, før Peder Gjerde sendte laget fra Hødden i ledelsen 2-1. Det var også stillingen til pause.

Etter hvilen kom vertene tilbake etter kun tre minutter. Martin Cindahl satte sitt andre for dagen og det stod 2-2. Manuel Carvalho ordnet ny ledelse til gjestene etter 58 minutter, før Erik Dalstø ga laget ledelsen 4-2. Da hadde vi spilt i nesten 80 minutter.

Da Simen Havnes Jørgensen reduserer til 3-4 med under ti minutter igjen er det spenning igjen. Sund 2 jager utlikningen, men Mathias Macody Lunds mannskap styrer hjem de tre poengene. Laget klatrer dermed opp i ryggen på serielederen Telavåg. Sund 2 er plassert midt på tabellen denne sesongen. Under ser dere litt bilder fra kampen.