Målrikt lokalderby

Redaksjonen tok denne onsdagen turen til lokaloppgjøret mellom Flaktveit og Bergen Nord. Det ble en underholdene og målrik affære.

Flaktveit hadde denne onsdagen Bergen Nord som gjester i dette lokalderbyet i Åsane. Foran 50-60 fremmøtte fikk vi se en målrik affære.

Vertene Flaktveit hadde kampens første sjanse og hjemmelaget kom best i gang denne onsdagen. Vi som stod på sidelinjen fikk se to lag som var angrepsvillige og stormet i angrep når sjansen bød seg. 1-0 kom etter 16 minutter da Truls Thorn satte ballen i mål. 2-0 kom like etter ved Marius Nybakken. Dermed så det ut som vertene skulle avgjøre kampen tidlig.

Det skjedde ikke. Et herlig satt mål fra Mohammed Hamza gjorde at det stod 2-1 etter 21 minutter. Spissen skruer ballen pent i mål bak Flaktveits sisteskanse. Truls Thorn setter 3-1 etter 28 minutter. Like etter skal vertene punktere kampen, men de treffer ikke. I den andre enden redder vertene på streken da Bergen Nord kommer på to store sjanser. De siste ti minuttene bølger det frem og tilbake, men det blir ikke flere mål. Dermed 3-1 til de gule og svarte til pause.

Andre omgang
Det blir noen bytter i pausen fra gjestene og de får nesten betalt. Laget går reduserer til 3-2 ved den tidligere Flaktveit-spilleren Torpal Ali. Vertene finner igjen seg selv etter en litt treig start på omgangen. Marius Nybakken løpet forbi alt og alle etter en drøy time og setter 4-2. Etter scoringen gjør hjemmelaget noen bytter. Like etter reduserer Bergen Nord igjen. Mohammed Hamza med målet.

Etter dette dabber kampen av og blir stykket opp. Steffen Egesund pådrar seg rødt kort etter to gule. Det hele ender med 4-3 til hjemmelaget som vinner lokalderbyet. Under finner dere et mini-album. Flere bilder torsdag.