Christian Dahl feirer 1-0 målet med Baisotti. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Lysekloster yppet seg mot Brann

Det var treningskamp på Lysekloster Family Arena denne mandagen mellom vertene Lysekloster og Brann. Det ble en spennende kamp for tilskuerne.

Det var duket til treningskamp mellom Lysekloster - Brann denne mandagen på flotte Lysekloster Family Arena. Vertene kom til denne kampen med et stygt hjemmetap fredag mot Øygarden, mens Brann røk ut av NM for KFUM Oslo lørdag.

Begge lag stilte med litt redusert til denne kampen, men det ga oss tilskuere en god opplevelse. Brann styrte spillet i store deler av kampen, mens Lysekloster lå disiplinert bakover og kom til sine sjanser. Det var på en av disse at Christian Dahl satte inn 1-0. Dermed tok vertene ledelsen etter knappe kvarteret. Han setter inn innlegget. Brann hadde sine sjanser og ropte på straffe ved to anledninger, men rødtrøyene klarte ikke overliste en god Vitaly Melnichenko bakerst hos munkene.
Den andre omgangen startet som første. Vertene lå dypt og kontrollert, mens Brann slet med å komme til sjanser i begynnelsen. Etter 69 minutter dobler Håkon Botn Brautaset ledelsen. Han står på bakerste og header ballen forbi Brann sin sisteskanse. Dermed 2-0 til hjemmelaget. Brann må fremover og jage målene. Moberg har en stor sjanse som går over. Med fem-seks minutter igjen på klokken, så får Brann straffe. Vegar Leikvoll Moberg setter den bak munkenes sisteskanse. Det er mange slitne bein utpå for vertene. I det 88 minutt kommer 2-2. Samme Moberg er i duell med to forsvarere. Det ender i scoring og 2-2. Det blir også sluttresultatet.

Under ser dere et mini-album fra kampen, mens vi kommer med flere bilder så fort vi klarer.