Lokalderby i Haugesund

Det var duell mellom Djerv 1919 - FK Haugesund 2 denne mandagen. De spiller i 3.divisjon avdeling 3 denne sesongen.

Djerv 1919 spilte denne mandagen mot FK Haugesund 2. Hjemmelaget var etter de rapportene vi har fått fra kampen klart best mot de unge mannskapet til FK Haugesund.

Vertene tok ledelsen 1-0 etter bare seks minutter. Da satte Daniel Aarås inn 1-0 til hjemmelaget. Kun ti minutter senere doblet klubben til 2-0. Mathias Eikje satte det målet for vertene.

Kampen endte med 2-0 til hjemmelaget. Neste mandag skal laget på besøk på Lysekloster, mens FK Haugesund 2 får besøk av Brodd til kamp. I den andre kampen i avdelingen som ble spilt i dag, så slo Viking 2 til med 2-0 borte mot Sola.

Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer.