Loddefjord til topps

Det ble en klar 5-2 seier til Loddefjord mot Østsiden Askøy i sommerkledde Alvøen denne mandagen.

Det var klart for en spennende duell i 4.divisjon avdeling 1 da vertene Loddefjord hadde Østsiden Askøy som gjester i solfylte Alvøen. Lagene var nummer to og fire på tabellen før avspark, så de rundt 200-250 tilstede skulle få med seg en toppkamp.

Gjestene kom best i gang de første minuttene, men så var tydeligvis Loddefjord i gang etter det. Først slår Thomas Minde en corner som Kerem Can header inn etter knappe 20 minutter. Eirik Nielsen Hornnes øker til 2-0 etter knappe halvtimen. Ikke mange minutter etter ordner Brynjar Tørum 2-1 med sin scoring. På overtid i den første omgangen er Mathias Johnsen på rett sted og øker til 3-1. Det blir også pauseresultatet.

Etter hvilen tar det 20 sekunder før Kerem Can er frempå igjen og vertene leder 4-1. Halvveis i omgangen redusere Tonny Egeland for gjestene, mens godt på overtid lobber Magnus Haukeland inn 5-2 til hjemmelaget. Seieren flytter Loddefjord tilbake på tabelltoppen foran Varegg. Østsiden Askøy forblir nummer fire, men klubben har en kamp til gode på lagene foran.

Under noen bilder fra kampen. Album kommer.