Duoen Karianne Gurvin og Jannike Andersen scoret begge for hjemmelaget. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Loddefjord ble for sterke

I dagens duell i 2.divisjon avdeling 4, så ble Loddefjord damene for sterke for Os som gjestet Alvøen.

I dag møttes Loddefjord Damer - Os til duell i 2.divisjon avdeling 4. Hjemmelaget hadde så langt denne sesongen kun hentet hjem to poeng, mens gjestene fra Kuventræ stod uten poeng før kampen. Vertene kunne melde om en skadefri tropp til denne kampen.

Hjemmelaget tok kontroll fra start og klubben styrte kampen fra start. Etter 13 minutter får  Karianne Gurvin skikkelig treff og ballen dupper inn bak Os sin keeper. Dermed 1-0. Etter 20 minutter øker samme person for vertene. Etter dette kommer Os litt mer inn i kampen og Vy Nguyen reduserer. Jannike Orrestad Andersen øker derimot hjemmelagets ledelse til 3-1 etter 35 minutter. Det er også stillingen til pause.

I den andre omgangen er det hjemmelaget som dominerer. 4-1 kommer fra Live Vonen etter 49 minutter. Det er hennes første scoring for Loddefjord. Med ti minutter igjen scorer Os selvmål, men Camilla Ervik lagde det målet. Samme Ervik får derimot sitt mål like før slutt. Hun setter inn 6-1 i det 89 minutt. Dermed vinner hjemmelaget og klubben tar en fortjent seier.

Under finner dere noen bilder. Album (pluss-sak) kommer i morgen.