Historisk kamp for SK Brann kvinner

Det ble seier til SK Brann Kvinner til den historiske førstekampen til klubben borte mot Åsane Fotball damer. Se litt bilder fra kampen her.

Det var en historisk kamp for SK Brann Kvinner da klubben spilte årets første treningskamp mot 1.divisjonslaget Åsane. Åsane leverte i fjor en meget god sesong, så Brann fikk god motstand allerede fra første treningskamp.

Brann Kvinner hadde de største sjansene før hvilen denne lørdagen og klubben hadde bl.a et skudd i tverrligger før pause. I tillegg stod Savannaa Duffy i veien resten av gangene. Dermed ble det 0-0 til pause.

Etter hvilen fortsatte Brann Kvinner å presse på og klubben hadde flere gode muligheter gjennom omgangen. Etter en times spill faller avgjørelsen. Nykommeren Therese Sessy Åsland sniker en ball via tverrligger og inn over Duffy i Åsane målet.

Brann Kvinner tar dermed seier i den første treningskampen denne sesongen. Laget skal nå til Spania for å spille mot litt nordisk motstand, mens Åsane har endel treningskamper fremover mot lokale lag på Vestlandet.

Se et mini-album fra kampen under.

Hør hva SK Brann Kvinner trener Alexander Straus hadde å si etter seieren:

Hør hva Tuva Hansen hadde å si etter den første kampen som SK Brann Kvinner spiller: