Gimle trener Audun Eskeland gir sine instrukser. Bildet hentet fra en tidligere kamp. Foto: Brage Æsøy Titlestad

Gimle vant i Oslo

Audun Eskeland mannskap hentet hjem seieren borte mot Centrum Tigers med 82-68. Dermed er laget tilbake på tabelltoppen.

Dagens seier gjorde at Gimle tok tilbake tabelltoppen fra byrivalen Frøya. Klubben tok en knepen seier mot Fyllingen onsdag i Gimlehallen, denne lørdagen vant de klart mot Centrum Tigers.

Klubben var på fra start denne lørdagen og ledet 26-21 etter den første perioden. Den andre perioden ble vunnet med 26-20, så dermed ledet laget til Eskeland med 52-41 midtveis.

Bildet viser Gimle sin kaptein Kurt-Ali Ouakkaha Størseth i aksjon fra en tidligere kamp denne sesongen.

Poengfattig

Den tredje perioden ble poengfattig. Kun 19 poeng ble satt i den perioden og Gimle vant den med 10-9. Ting tok seg opp igjen i siste periode og da vant Gimle med 20-18. Dermed ble det en grei 82-68 seier til gjestene fra Bergen.

For Gimle scoret trioen Jørgen Odfjell (20), Espen Fjærestad (16) og Kurt-Ali Ouakkaha Størseth  (15) flest poeng, mens Georg Forsdal Helvik ble kampens toppscorer og mestscorende for vertene med sine 24 poeng.