Frøya med ny klar seier

De ble seriemestre i grunnspillet. Nå jakter Frøya på seieren i sluttspillet. I dag var Ammerud motstander.

Grunnspillmesteren Frøya hadde denne dagen Ammerud på besøk til duell. Hjemmelaget avgjorde så og si kampen før den var i gang. Laget føk ut av startblokkene og klubben ledet 10-0 før Ammerud fikk sine første poeng på tavlen. Da første periode var over ledet hjemmelaget 28-17. I andre periode fortsatte laget og vant ikke mindre enn 30-10. Dermed gikk laget til pause med 58-27 og kampen var over.

Etter hvilen ble det 20-15 og 19-12 til vertene som dermed vinner kampen med 97-54. Dermed fortsetter laget der de slapp i serien. Wayne Allen Stewart og Cameron James Gregory scoret begge 22 poeng for vertene, mens lagets kaptein Juan Jose Ferrales satte 20 poeng.

For gjestene fra Oslo ble det tung da mot Frøya. Mustapha Abdou Dibba (17), Amos Dwayne Harris (16) og Jordan Session (10) de mestscorende for bortelaget. Under et mini-album fra kampen.