Folkefest på Stadion

Det var folkefest på Stadion denne 16.mai kvelden da Brann tok i mot Sandnes Ulf til fest. Over 16.600 hadde funnet veien til kamp denne mai-kvelden.

Det var et yrende liv en time før kampen mellom Brann - Sandnes Ulf på denne 16.mai kvelden. Endelig var Stadion igjen fullsatt. Spillerne brukte ikke mange minutter på å fyre opp stemningen.

Kun seks minutter ut i kampen satte danske Fredrik Børsting inn 1-0 til hjemmelaget etter flott forarbeid av Mathias Rasmussen. Sistnevnte hadde en god start på kampen og før vi hadde spilt ti minutter hadde han doblet ledelsen til vertene. Dermed 2-0 til Brann og stemningen kan høres i store langt unna Stadion. Det ble også stillingen til pause.

Etter hvilen fikk Brann-publikumet mer å juble for. Forrige helg satte Castro inn to borte mot KFUM-Oslo. Spissen fikk målet sitt foran den fullsatte Stadion denne dagen. Med rundt kvarteret igjen ordner Castro 3-0 etter pasning fra Sivert Heltne Nilsen.

Dermed vinner Brann fortjent og klatrer til en 2.plass på tabellen bak Mjøndalen. Under noen bilder fra festligheten. Album kommer.