Florø på besøk i Bergen

Lysekloster hadde fått Florø på besøk til treningskamp på Åsane Arena lørdag. Les om kampen og se litt bilder her.

Det var duket for treningskamp mellom Lysekloster - Florø lørdag på Åsane Arena. Grunnet skader og fravær hos gjestene, så var det lenge uklart om kampen kunne bli spilt. Den første omgangen produserte ingen mål, så lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Etter pause var det Lysekloster som ledet an. Klubben hadde god kontroll på kampen, mens Florø kun hadde en og annen overgang. Mikael Baisotti satte inn 1-0 kun få minutter etter at han hadde kommet inn. Etter dette var det bare Lysekloster i kampen.

Håvard Rinde setter inn 2-0 helt på tampen av kampen. Dermed vinner Lysekloster fortjent 2-0. Seieren kunne fort vært mye større. Under finner dere litt bilder fra treningskampen.