Cupduell i Alvøen

Loddefjord inviterte til cupduell denne søndagen. På den andre siden stod Sandviken. Her kan dere lese om kampen og se litt bilder.

Alt var klart for en flott NM-kvalifiseringskamp på Loddefjord sitt flotte anlegg badende i sol denne søndagen. Vertene spiller denne sesongen i 4.divisjon, mens Sandviken er å finne i 3.divisjon avdeling 1.

Det var derimot hjemmelaget som startet best. Klubben hadde noen småsjanser, men klarte aldri helt å teste Emil Harloff. Etter dette kom Sandviken i gang og klubben hadde noen farligheter, men klubben får ikke scoringen sin. Den største sjansen i omgangen går derimot til Loddefjord. Det blir heller ikke mål og lagene går til pause på stillingen 0-0.

Den andre omgangen starter mye som den første. Loddefjord starter best og har noen sjanser, men klubben klarer ikke å score. Det gjør derimot Lars Dalstø. Han klemmer i vei et langskudd etter at timen er passert. Skuddet fyker i mål bak Pamer og Sandviken leder 1-0.

Etter dette er det Loddefjord som jakter utlikningen. Laget har en ball i tverrliggeren og Sandviken klarer å redde på streken like etter. Helt på tampen av kampen blir Loddefjord redusert til 10 mann da keeper Pamer får marsjordre etter hands på utsiden av boksen. Det blir ikke flere mål og Sandviken avanserer i NM etter 1-0 denne dagen.

Under noen bilder fra kampen. Album kommer.