Austevoll tok i mot Bremnes

Det var duket for NM-kvalifisering på Austevoll denne flotte søndagen. Hjemmelaget tok i mot Bremnes til duell

Hjemmelaget tok i mot Bremnes til denne første NM-kvalifiseringsrunden. Det ble en meget tett og jevn kamp foran et godt oppmøte på Austevoll. Begge lag stormet i angrep når sjansen bød seg og begge hadde sine målsjanser. Det var likevel Martin Pedersen og Bremnes som tok ledelsen etter 21 minutter. Like etter er det 1-1. William Veivåg ordner scoringen for vertene.

Omgangen fortsetter å bølge frem og tilbake. Da klokken passerer 45 minutter er det Bremnes som finner veien til nettmaskene igjen. Stian Ytrøy treffer fantastisk og 2-1 til gjestene. Det blir også pauseresultatet. Vertene kan nok føle seg litt hardt straffe da de ligger under til hvilen. Laget var fullt på høyde med laget fra 3.divisjon.

Etter pause er det Bremnes som tar kommandoen. Klubben  ordner 3-1 kun noen minutter ut i omgang. Taumaturgo setter sjansen og gjestene øker etter 52 minutter. Hjemmelaget fortsetter å forsøke, men Bremnes har bedre kontroll i denne omgangen og det blir aldri veldig farlig. Etter 71 minutter får bortelaget straffe. Erlend Meling Nesse er sikker og setter 4-1. Vertene forsøker å score og skal ha honnør for ikke å gi opp. Det blir likevel en grei og kontrollert seier til bortelaget tilslutt.

Under kan dere se litt bilder fra kampen. Flere bilder så fort vi har muligheten til å få de ut.