Åsane ut av NM med en brak

Åsane hadde ingen god opplevelse mot Sarpsborg 08 denne søndagen. Laget gikk på hodet ut av NM etter en 1.omgang klubben fort vil glemme.

Morten Gamst Pedersen var med fra start for Åsane mot Sarpsborg. Den meget omtalte overgangen til oransjetrøyene skulle derimot ikke få den debuten han hadde håpet på.

Det ble ikke den NM-oppturen som Åsane hadde håpet på denne søndagen mot Eliteserielaget Sarpsborg 08. Vertene hang med i 20 minutter, så raknet det fullstendig. Først setter Eirik Wichne vakkert inn 1-0. Kun tre minutter senere er Molins på farten og ordner 2-0.
Etter en drøy halvtime kommer kampens tredje scoring. Gjestene kontrer Åsane i senk og Ole Jørgen Halvorsen setter den ballen i mål. Like etter ordner Molins sitt andre for dagen og 4-0. På overtid i omgangen er igjen Molins frempå. Dermed 5-0 til gjestene og NM-kampen var over etter 45 minutter.

Den andre omgangen ble ikke i nærheten av det samme som de første 45 minuttene. Omgangen forble målløs. Dermed vinner gjestene komfortabelt med 5-0. Laget møter vinneren av Molde - Odd i neste runde.