Åsane klart best

Åsane damer var noen nummer for store for Loddefjord damer i dagens treningskamp på Åsane Arena.

Det var duket for treningskamp denne ettermiddagen mellom Åsane damer og Loddefjord. Åsane hadde en flott sesong i 1.divisjon i fjor hvor de endte på en andreplass. Det ga laget sjansen til playoff, men der ble Lyn et nummert for stor.

Loddefjord på sin side hadde en helt grei sesong i 2.divisjon. I år skal andredivisjonen spisses, så om klubben skal forbli på det nivået, så må klubben bli i topp fem i sin avdeling. Åsane kom til denne kampen med kamp mot Brann Kvinner forrige helg i beina, mens dette var den første testen for gjestene på denne siden av nyttår. Begge lag stilte litt redusert i denne kampen.

Kampen
Kampen startet med gode dueller og få sjanser det første kvarteret. Da begynte hjemmelaget å gire opp litt og det ble tøft for Loddefjord å henge med. 1-0 kom med Maria Østervold etter 20 minutter. Like etter doblet Katarina Sunde, før Åsane kaptein Alise Tvilde Evensen ordnet 3-0. Det ble også pauseresultatet.

Det ble gjort en rekke bytter i pausen, spesielt fra vertene. De fortsatte likevel å løpe mot Loddefjord og 4-0 kom Synne Bjørnebøle, før Sunde la på til 5-0. Sunde ville ha mer og ordnet også 6-0. På slutten scoret Julie Grønning 7-0. Dermed ble det storseier til hjemmelaget i denne januarkampen.

Album fra kampen vil komme i morgen på Facebook. Se et minialbum nederst på siden her.